Over ons

Toekomst Events is een grote evenementenlocatie in de Koog op Texel geschikt voor 50 tot 1250 personen. Onze locatie is veelzijdig, verrassend en betaalbaar! Kortom, een unieke locatie voor jouw evenement!

Toekomst Events beschikt over een ruim pand met drie aparte ruimtes die afzonderlijk of als één geheel te gebruiken zijn.

DE TOEKOMST

De grote zaal, de Toekomst, is gelegen op de benedenverdieping en biedt ruimte aan ongeveer 1000 personen. Deze zaal is bijzonder geschikt voor grote feesten, optredens, beurzen en bijeenkomsten.

BABBELS

Babbels is ons café op de eerste verdieping dat ruimte biedt aan ongeveer 100 personen. Babbels is vanuit de Toekomst, maar ook direct van buitenaf bereikbaar met de trap. Babbels heeft binnen een eigen rookruimte. 

XL

Babbels en de Toekomst zijn beide uit te breiden met de XL. Een extra ruimte op de eerste verdieping geschikt voor ongeveer 150 personen. 

BEREIKBAARHEID

Texel is maar een kwartiertje varen vanaf Den Helder en vanaf de veerpont rij je ongeveer in 15 minuten naar de Koog. De Koog beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van onze locatie (max. 5 min. lopen).

GESCHIEDENIS

In 2003 is de oude Toekomst (zoals velen het van vroeger kennen) volledig vervangen door een schitterend nieuw pand met naastgelegen verschillende horeca bedrijven en diverse hotels. 

Inmiddels is De Toekomst, dat ooit begon als discotheek, als Toekomst Events uitgegroeid tot een allround evenementenlocatie.